|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
| |
|
|
|
|
|
| |
|
Lista Fan Cluburi ACTIVPage 1 of 1
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
pesimistu'
Sat Aug 02, 2008 3:24 am
Hai sa nu ne mai rezumam doar la vorbe si sa ne miscam si noi fanii ca sa simta si idolii nostrii ca nu ii uitam nici acum in mica pauza pe care au luat-o. Hai sa nu asteptam sa fim mereu impinsi de la spate si sa facem si noi primul pas.
Propun sa punem aici lista de Fan Cluburi Activ din toata tara care sa fie mereu modificata in functie de noile fan cluburi care apar.
Din cate stiu eu, Fan Clubul Central este in Bucuresti si presedinta este Ana, cea care ne da mereu informatii noi aici pe forum
De restul fancluburilor nu stiu nimic, si de aceea cred ca ar fi bine sa existe o lista unde sa fie trecute atat fancluburile cat si date de contact a presedintilor celorlalte fancluburi din tara ( nr. de tel, adresa de mess ) ca sa putem comunica intre noi mai usor si sa impartasim informatii. Ar fi foarte mijto ca fiecare presedinte de fanclub sa aibe in lista de mess un grup dedicat special trupei in care sa fie toti fanii Activ. Cam asha am vazut ca sta treaba la toate fancluburile "puternice" din tara si cred ca putem sa facem si noi la fel, pentru ca fani Activ sunt destui
Deci hai sa facem treaba
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimistu'
Sat Aug 02, 2008 3:30 am
LISTA FANCLUBURI:
1.Fan Club Central - Bucuresti
Presedinte: Ana
2.Fan Club Alba-Iulia
Presedinte: Popescu Cristi
tel: 0747 297 117
e-mail: cristiabrud@yahoo.com
Vicepresedinte: Jurca Denisa
tel: 0747 833 281
e-mail: denissuk91@yahoo.com
(lista va fi modificata de fiecare data cand vor aparea informatii despre un alt FanClub)
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimistu'
Mon Aug 11, 2008 6:03 pm
A trecut o saptamana deja si nimeni nu a mai postat nimic aici
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ana
Mon Oct 27, 2008 10:05 pm
hmmm..din pacate eu m-am cam dat la fund si-mi cer scuze pt asta... m-am cam lasat prinsa in treburile cotidiene si am uitat sa mai intru si pe forum...promit insa sa revin cu informatii de fiecare data ce voi avea ocazia...imi doresc mult sa-i intampinam foarte voiosi si activi pe avi oana si rudi odata cu revenirea lor pe scena. incercam?
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimistu'
Mon Oct 27, 2008 10:08 pm
Asta vreau si eu.. Sa le aratam ca suntem alaturi de ei, chiar daca acum au luat aceasta pauza
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dj_lucy
Tue Oct 28, 2008 8:45 pm
eu am intrat periodic p forum chiar daca nu am postat:)
poate ne unim si noi odata pentru totdeauna!
 _________________ Activeaza-ti simturile!
|
|
Joined: 14 Sep 2005 Posts: 156 Location: campulung moldovenesc
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
| |
|
Lista Fan Cluburi ACTIVPage 1 of 1
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
| |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|